Calendula verzorgende babyolie - 200 ml

Zuivere Calendula lichaamsolie, voedt intensief

Staat: Nieuw product

Weleda

HA033

Intensief verzorgende en verwarmende huidolie, perfect om elke dag te gebruiken of je baby te laten genieten van een heerlijke babymassage.

Een babymassage kan je kindje helpen rustig in te slapen. En helpt ook bij krampjes. Calendula Verzorgende Babyolie is fijn om te gebruiken bij een ontspannende massage. Extract van biologische Calendula heeft een zacht, verwarmend effect. Bovendien is deze olie 100% natuurlijk en parfumvrij.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3006295

Deze zuivere Calendula lichaamsolie van Weleda verzorgt het tere babyhuidje intensief. Sesamolie en extract van goudsbloem verzachten en verzorgen de babyhuid en omhullen haar met een zalig ontspannend warmtelaagje. Geschikt voor de dagelijkse verzorging, als badolie, voor de reiniging van de billetjes en voor een ontspannende massage. Biologische sesamolie houdt de huid zacht en soepel en beschermt tegen uitdrogen. Extract van Calendula werkt zuiverend en verzachtend voor de huid. Vrij van parfum en schadelijke stoffen.

Calendula beschermt en kalmeert

Calendula is het hoofdingrediënt van deze babyverzorging. Deze plant staat bekend om haar herstellende kracht en heeft een beschermend, verzorgend en kalmerend effect op de huid van jouw baby.

Mooi, puur, en vol zonneschijn. Calendula staat symbool voor dankbaarheid, genegenheid en liefdevolle herinnering.

Tip bij gebruik als badolie:
Meng de olie eerst in een klein bekertje met water en voeg dit vervolgens aan het badwater toe. Doe je dit niet, dan blijft de olie als een vlek op het water drijven.

Inhoud: 200 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.170.030.22
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.