multi activiteiten ark

Creatieve Multi Activiteiten Ark

Staat: Nieuw product

Vilac

JT154

Chique dinges! Deze activiteiten ark, in hout van het Franse merk Vilac, heeft alles om je kleintje aan het spelen te krijgen en zijn fijne motoriek meteen wat bij te schaven.

36,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2474

CollectieVilac Premier âge
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Geïnspireerd op de Montessori methode, om kinderen zelf te laten ontdekken en zichzelf dingen aan te leren.

Houten ark met 7 dieren, van het Franse merk Vilac. Deze ark zit boordevol leuke manieren die aanzetten tot spel en is zo ontworpen om uw kind te helpen bij de ontwikkeling van hand-oog coördinatie.

Al ruim 100 jaar maakt Vilac hoogkwalitatief speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd!

Afmetingen: 27 x 25 x 12 cm

Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.526121
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.