affiche 'Sweet Dreams' (A3)

dromerige poster 'sweet dreams' (A3)

Staat: Nieuw product

BORA

KZ27640

«Cute Animals» van BORA (3)

Wondermooie BORA poster met 'sweet dreams'-print.
Dit beertje wenst elke kleine ontdekker een goede nacht. Om meteen naar dromenland te...

14,95 €

Add to my wishlist

Wondermooie BORA poster met 'sweet dreams'-print.
Dit beertje wenst elke kleine ontdekker een goede nacht. Om meteen naar dromenland te vertrekken! Prachtige prent voor de baby- of kinderkamer, erg leuk als kraamcadeau.
De A3 poster is ontworpen door illustrator Deborah van de Leijgraaf, oprichtster van BORA. Gemaakt uit 100% gerecycleerd papier, zo denkt Deborah ook aan het milieu! Afmetingen: 29,7x42 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.74200.35
Deborah van de Leijgraaf, of kortweg Bora, is reeds 13 jaar freelance illustrator voor kinderboeken en -tijdschriften. Doorheen haar carrière ontdekte Bora stilaan een passie voor het vervaardigen van eigen producten met zelfontworpen patronen. Omdat het atelier van Deborah vol kwam te liggen met leuke tekeningen en schetsen, werd het tijd om deze ontwerpen het daglicht te gunnen. BORA is een collectie van behangpapier, posters & papierwaren in originele patronen. De combinatie van dieren, kinderen, sprookjes & folklore met speelse vormen en oneindige kleurpaletten maakt een BORA-design herkenbaar. Benieuwd? Laat je hieronder overtuigen!
Collectie «Cute Animals» van BORA
Inspiratie en thema's