Edelweiss baby & kids - zonnecrème SPF50 - gevoelige huid - 50 ml

Natuurlijk zonnecrème voor kinderen met factor 50

Staat: Nieuw product

Weleda

HA378

Elke ouder weet hoe belangrijk het is om kindjes te beschermen tegen de leuke maar oh zo schadelijke zon.

Met een tube van deze Edelweis zonnecrème in je tas ben je altijd goed voorzien, de zonnecrème factor 50 beschermt meteen en zit er zitten enkel ingrediënten in van natuurlijke en veilige oorsprong. Een prima keuze dus!

15,98 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : A22939

Edelweiss Baby & Kids zonnecrème factor 50 van Weleda, ideaal voor baby's en kinderen met een gevoelige huid. Ultra waterresistent en met extract van biologische edelweiss beschermt deze zonnecrème de baby- en kinderhuid tegen de schadelijke UV-straling (zowel UVA als UVB), terwijl biologische zonnebloem- en kokosolie het vocht op peil houden.

Non-nano minerale filters kunnen een wit laagje op de huid achterlaten dat niet intrekt en niet oplost in water. De mate waarin dit zichtbaar is, hangt af van huidtype en huidskleur.

Inhoud: 50 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.