Eerste speelfiguur - Rups Mina

Staat: Nieuw product

Haba

HAB188

Wanneer de kleurrijke rups Mina van Haba zich strekt, wordt zij steeds langer en komen er allerlei boeiende speeleffecten tevoorschijn, zoals een pieper, knisper- en spiegelfolie, een rammelspeeltje of een voelnet met glitter-element om heen en weer te schuiven.

Perfect eerste speeltje voor nieuwsgierige baby's en ook leuk om als kraampakje cadeau te doen.

17,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303246

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze Rups Mina speelfiguur van het populaire speelgoedmerk Haba zit vol boeiende elementen om aan te voelen, te bekijken en te beluisteren. Waar de kleine rups Mina opduikt, zorgt zij in geen tijd voor een goed humeur: haar prachtige, harmonisch kleuren en boeiende speel-effecten stimuleren meteen de zintuigen van elke baby.

Afmetingen: 75 x 32 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: folie, kunststof, polyester
Design: Jutta Neundorfer
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
178.323.60.109
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.