Fantasievolle eerste camera - Focus Pocus

Staat: Nieuw product

Ambi toys

Ambi toys 18 maanden: Peuters houden zich graag bezig met klimmen, rondwandelen en voorwerpen meenemen om te verstoppen en te stapelen....

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ambi toys 18 maanden: Peuters houden zich graag bezig met klimmen, rondwandelen en voorwerpen meenemen om te verstoppen en te stapelen. Details worden meer belangrijk dan voordien en daar zorgt Ambi toys voor!

Richt, druk af en... verrassing! Een grappige clown springt tevoorschijn als de knop wordt ingedrukt. Met een piepknop en een zoeker waar je echt doorheen kunt kijken, zorgt de "eerste camera" voor oneindig veel speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.5800.35
  • Door Anja V.
  •  de 03/12/2019
Geweldig speelgoed
  • Door Joke K.
  •  de 20/09/2019
Vroeger onze kinderen, nu onze kleinzoon!
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!