Glenn activiteiten speeltapijt - Cat & apple blossom mix

Elegant speelkleed uit biokatoen met twee lieve poezen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6520

Tummy time musthaves (131)

Een speeldeken is een must met een mini in huis. Om lekker op te liggen, te spelen, de wereld te aanschouwen.

Dit vierkant activiteitentapijt is lekker zacht, geweldig voor het ontwikkelen van de motorische vaardigheden en de nieuwsgierigheid van je baby. De dieren op de deken zijn gevuld met knisperpapier en zijn fijn om aan te voelen, naar te kijken, ... Je baby vermaakt zich urenlang met dit schitterende dekentje in huis.

114,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15034 1157

CollectieGlenn
TypeSpeelmat/Boxkleed

Knappe Glenn activiteiten speelmat Cat & blossom mix uit de wondermooi collectie van Liewood. Een echte must-have voor je baby uitzet met schattige poezen - uit deze capsule collectie en met schattige details om aan te frunniken en te ontdekken.


Materiaal: 100% biologisch katoen - vulling 100% polyester - Oeko-tex en CE label - gerecycleerd knisperpapier
Afmetingen: 110 x 110 cm
Onderhoud: niet wassen - niet in de droger - niet bleken - strijken op middelhoge stand - alleen chemisch reinigen of proper maken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en mooi breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories