Grappige hangfiguur - Spiegelkikker

Staat: Nieuw product

Haba

HAB674

Kwaak, kwaak, ... deze groene springer maakt het zich overal gemakkelijk, want met zijn grote velcro lus kan hij makkelijk worden opgehangen aan je babygym, park, buggy of autostoel.

En daar houdt het niet op. Voor baby’s biedt hij het een en ander om te ontdekken: hun eigen reflectie in de spiegel en geritsel als ze op het kikkerlijf duwen.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305317

CollectieVoor baby's
TypeHangspeeltjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Cute hangspeeltje Spiegelmuis van Haba, met met boeiend ritseleffect, spiegelfolie en velcro sluiting. Je kan dit grijpspeeltje makkelijk om te bevestigen aan je autostoeltje, kinderwagen, babygym of babybedje.

Leeftijd: vanaf 6 maanden
Afmetingen: 23 x 23 x 13 cm
Materiaal: polyethyleentereftalaat en polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!