Grapppige duikelaar - Kikker

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17900c

Koning Kikker houdt van schommelen, wiegen en rinkelen. Superleuk eerste speelgoed voor kleine kindjes vanaf 6 maanden. Een duwtje en hopla !

22,99 €

18,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5859

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

Als het duikelaartje een duwtje krijgt, beweegt hij snel heen en weer terwijl hij vrolijk rinkelt. Dat vinden alle baby's leuk en traint tegelijk ook hun motoriek. Actie en reactie!
Materiaal: polyester, bodem van kunsstof. Ca. 15cm hoog.
Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.91710.70.26
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/01/2020
helaas is het kroontje niet goed gestikt
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!