Green market boodschappentrolley

Staat: Nieuw product

Janod

JS301

Gezellig naar de markt, of snel even naar de buurtwinkel, je hoeft geen boodschappen meer mee te zeulen met deze handige trolley uit de 'green market'-collectie van Janod.

26,99 €

21,59 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06575

TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze handige boodschappenwagen is meer dan alleen maar speelgoed, je kind kan er al zijn bezittingen in meenemen, of helpen bij de boodschappen, net zoals mama en papa. De set bestaat uit een trolley en een bijpassend portemonneetje, in een frisse kruideniersprint afgewerkt met appelgroen.

Materiaal: onderstel in metaal, tas in polyester.
Afmetingen: 29 x 18 x 55 cm.
Geschikt voor shoppers van 3 tot 8 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.550.290.61
  • Door Eva M.
  •  de 12/01/2023
Toonde mooier op foto: de wielen staan ongelijk en de kleuren van de print zijn zachter. Karretje rijdt wel oké. Handig formaat voor een kleuter.
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.