Grijpspeeltje - Baby auto Naturel

Prachtig eerste babyspeeltje voor baby's uit blank hout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT237

Eerste speelgoed van Plan Toys (48)

Tuut, tuut. Zie hier baby's eerste auto.

Deze houten auto heeft een flexibele carrosserie die reageert op jouw baby's aanraking. Een erg mooi en klassiek babyspeeltje dat meteen in de smaak valt van elke mini speelvogel. De natuurlijke houten afwerking geeft dit speeltje een klassieke uitstraling.

16,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

CollectieBaby Toys
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden
STOP/FINISTOP

Natural auto grijpspeeltje uit de collectie van Plantoys is prachtig eerste babyspeeltje in blank hout uit de collectie eerste speelgoed voor baby's. Makkelijk vast te nemen en leuk om te bewonderen.

Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: handgemaakt met duurzaam hout en afgewerkt met lijm op waterbasis
Afmetingen: 8 x 8 x 1,5 cm

_

Baby's leren door te spelen, door om zich heen te kijken en alles in hun mond te steken. Het veilige, houten speelgoed van PlanToys is dan een evidente perfecte keuze voor kleintjes omdat dit merk alleen duurzame en veilige materialen gebruikt bij de productie van hun fantastische collecties.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories