Grote hippe speeltegels Playspot Geo - zwart & crème

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB055

Een speelmat die past in je interieur in plaats van eruit te springen? Ze bestaat!

Dit groot maar vooral stijlvol exemplaar van Skip*Hop is gemaakt van zachte, driehoekige vloertegels die je makkelijk aan elkaar bevestigd. Zo maak je snel je eigen patroon, bepaal je zelf hoe je ze legt en ziet de speelhoek van je kapoen er lekker uniek uit.

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 245211

CollectieNursery & Gear
TypeSpeelmat/Boxkleed

Heerlijk ruime, monochrome speeltegels PlaySpot Geo van Skip*Hop in zwart en crèmekleur. Deze zachte, hippe speelmat bestaat uit 40 stevige driehoeken en 32 zijstukken die je zelf kan leggen zoals je wil. Op de verpakking staan verschillende mogelijke combinaties. Elke dag een ander tapijt ;-) maar vooral lekker handig om je kleintje op te laten spelen, liggen, rollen, ...

Afmetingen: ongeveer 178 x 142 cm

Materiaal: kunststof - vrij van BPA, PVC en flalaten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.36830.35560.31753.0375
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!