hamertje tik 'Pop-up Pals'

hamertje tik 'Pop-up Pals'

Staat: Nieuw product

Ambi toys

KZ24284

Sla met de hamer op een knop en zie hoe een lachend poppetje van dezelfde kleur komt piepen. Een leuk spel om steeds weer te herhalen! Hamertje...

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Sla met de hamer op een knop en zie hoe een lachend poppetje van dezelfde kleur komt piepen. Een leuk spel om steeds weer te herhalen! Hamertje tik bevordert de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek. Geschikt voor kiddo's vanaf 18 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201800.8
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!