Heerlijk Thomas speeltelefoon - Yellow mellow

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1432

Stijlvol spelen met Liewood (65)

Wanneer geef je je kind een eigen telefoon? Als het van deze speeltelefoon afhangt vanaf de geboorte ;-) Dit heerlijk stuk speelgoed is zowel leuk om mee te spelen, te 'bellen', als om op te bijten en pijn te verlichten bij doorkomende tandjes.

En het beste van al: je hoeft hem nooit op te laden want deze speeltelefoon is niet electronisch en maakt geen geluid.

17,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12933 2900

CollectieThomas
TypeBabyspeelgoed
PrintsYellow mellow
KleurMeerkleurig

Multifunctionele smartphone/bijtspeeltje Thomas Yellow Mellow in een cute design en in de moosite kleuren. Dit babyspeelgoed gemaakt uit 100% silicone, een zacht materiaal dat makkelijk proper te maken is en volledig veilig is voor kleine bijters om mee te spelen, op te kauwen en in het mondje te steken.

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij - CE label - hypoallergeen
Afmetingen: 10 cm x 6,5 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories