Houten fototoestel met flits en geluid

Staat: Nieuw product

Janod

JS333

Mini cadeautjes, maxi pret! (494)

Say cheese! Foto's maken als een echte pro, dat oefen je van kleinsaf met deze leuke houten camera van Janod. Het klikgeluidje en flitslampje maken alles net wat echter.

16,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05335

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Kijk door de lens en ontdek een kleurrijke wereld achter de caleidoscoop die erin verwerkt is. Scherpstellen en afdrukken maar! Net zoals een echte camera maakt dit toestel geluid en gaat de flitser af als je op de knop drukt. Het fototoestel heeft een handige afneembare oranje hoes in silicone, die voor wat meer grip en stevigheid zorgt. De camera werkt op 3 meegeleverde (LR44) batterijen.

Geschikt voor paparazzi van 18 tot 36 maanden.
Afmetingen: 10,5 x 3 x 8 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.050.110.25
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories