Houten hamerspel - Hammer & Balls

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT243

Kinderen leren door te spelen en leren enorm van educatief speelgoed. 

Sla zachtjes op de houten ballen met de houten speelgoedhamer! Deze set is specifiek ontworpen voor de kleine handjes van je peuter. Het hamerbankje kan helpen bij het ontwikkelen van hand-oogcoördinatie, de behendigheid verbeteren en fysieke kracht opbouwen tijdens het spelen.

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5396

CollectieLearning & Education
TypeHamerbankjes
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten hamerspel Hammer & Balls van Plantoys is een leerrijk activiteitenspeeltje dat de motoriek van je kapoen stimuleert, actie en reactie uitlokt en ideaal is om keer op keer mee te spelen. 

Inhoud: houten hamerbank, houten hamer, 3 gekleurde ballen: rood, geel en blauw

Materiaal: rubberhout
Afmetingen: 24 x 11,5 x 10,0 cm
Gewicht: 770 gram
Leeftijd: vanaf 12 maanden

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.