Houten muziekhamerbank - Kikkerconcert

Staat: Nieuw product

Haba

HAB485

Klop, klop, kling, klang, klong ? Heb jij zin om de bal door het gat te kloppen? Je krijgt er meteen een mooi muziek concert bij als beloning.

Je kan de kleurrijke xylofoon er ook uithalen en de mooiste concerten produceren. Wat je mini muzikanten bij het spelen ook kiezen, beide opties zijn gewoon beestachtig leuk, Al spelend wordt de muzikale ontwikkeling van je kinderen ondersteunt.

27,99 €

22,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304271001

CollectieHouten speelgoed
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 40 %

Kleurrijke muziekhamerbank - actie reactie speelgoed van Haba. Deze hamerbank en (uitneembare) xylofoon in één is leuk om cadeau te doen voor bijvoorbeeld ene 2e verjaardag. Tegelijkertijd wordt al spelend de fijne motoriek en de muzikale ontwikkeling van de kleintjes gestimuleerd en het ritmegevoel versterkt. De 2 kikkers zijn alvast je trouwste fans!

Inhoud: 1 hamerbank, 1 metallofoon, 1 hamer, 1 bal.
Afmetingen: 23 x 26 x 13 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: hout en metaal

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.19
  • Door Meina B.
  •  de 11/02/2023
Mooi duurzaam speelgoed. Netjes afgewerkt en uitdagende kleurtjes. Dit nodigt uit om mee te spelen.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!