Myland dino

Interactieve Myland dino

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ40503

Myland van Kid O (11)

Altijd al eens een ritje willen maken op een dinosaurus? Dit is je kans! De interactieve Myland dino van Kid O is gewoon te gek!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010474

Leeftijdvanaf 2 jaar

Terug naar het stenen tijdperk met deze vriendelijke dino. Zet het figuurtje bovenop de camarasaurus, en maak je klaar om teruggevoerd te worden in de tijd door realistische geluiden van een prehistorisch woud, de lokroep van exotische vogels, stampende voeten, en dinogebrul. Al deze geluiden stimuleren de zintuigen van je kleintje, en wakkeren de verbeelding aan.

Je kind zal al snel ontdekken dat het poppetje de aan/uit knop is, en dat je steeds nieuwe geluiden krijgt door de bewegingen van de dinosaurus.

Een geweldig leerzame en vooral leuke reeks van Kid O! Het 'Myland' speelgoed geeft je kind spelenderwijs een eerste introductie tot de STEM-gebieden.

Afmetingen: Dino met geluid : 22,5 x 5,5 x 11 cm, popje : 3 x 3 x 6,5 cm.

werkt op 3 x 1,5V LR44 (AG13) knoopcellen (inbegrepen).

Geschikt voor dinovrienden vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.1950.2750.080.29
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!
Collectie Myland van Kid O
Inspiratie en stories