hangspeeltje camping cubs jitter bear

Interessant hangspeeltje met bijtring - Camping cubs jitter bear

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB068

Wie waart er daar voorbij? Laat je baby zich uitleven met dit guitig, rammelend grijp- en bijtspeeltje. Het kleine beertje in zijn leuke kano is voorzien van een bijtspeeltje waar je aan kan trekken en uiteraard bijten. De verschillende texturen, handig formaat en ingebouwde ring maken dit speeltje ideaal voor kleine handjes en voor onderweg.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 307902

Guitige kano grijpspeeltje met kleine beer in. De beer is heerlijk zacht, heeft kreukelpapier in zijn armen, hij rammelt als je met hem beweegt. Je kan aan het bijtspeeltje in de vorm van een visje trekken en dan gaat het speeltje licht bewegen. Super fijn speeltje voor kleintjes om zich mee te vermaken, thuis of onderweg. En ook een leuke aanwinst om bij aan je babygym te hangen als afwisseling.

Leeftijd: vanaf 0 maanden

Afmetingen: 14.5 x 6 x 29 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.13970.30480.05080.1125
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!