Interessante activiteitenknuffel Bandana Buddies - olifant

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ24479/b

explore & more by Skip Hop (9)

Bandana Buddies van SkipHop zijn een feest voor elke kleine baby. Allerlei stofjes om aan te voelen, kleuren om naar te kijken, een bijtspeeltje om op te bijten ...

Je kan deze knuffel gemakkelijk vastmaken aan de buggy of het park met de ring. Ook verkrijgbaar in de vorm van een guitige aap.

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306202

Zacht Skip*Hop speeltje - in de vorm van een lieve olifant - met rammelaar, spiegeltje en bijtspeeltje gemaakt van allerlei materialen met verschillende structuren, patronen en geluiden... Perfect speeltje voor kleine baby-handjes om te verkennen en ontdekken, thuis of onderweg.

Materiaal: verschillende soorten stofjes, BPA- en PVC- vrij.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie explore & more by Skip Hop
Inspiratie en stories