Kleine Beer

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT238

Eerste speelgoed van Plan Toys (47)

Maak kennis met Little Bear - een lieftallig speelkameraadje die je babykamer bijna net zo schattig maakt als je kleintje zelf! Je baby kan de beer vastpakken, vasthouden en met hem praten. Dit speeltje helpt ontwikkel fijne motorische en communicatieve vaardigheden.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5269

CollectieBaby Toys
TypeBabyspeelgoed

Kleine beer uit de collectie babyspeeltjes van Plantoys. Dit grijpspeeltje is leuk om naar te kijken, te grijpen, vast te nemen en als decoratie in de babykamer. Kleine beer is ook verkrijgbaar in een set met een grote beer. Leuk als geboortegeschenk!

Afmetingen: 6 x 4,5 x 10 cm
Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.
Leeftijd: vanaf 12 maanden

_

Baby's leren door te spelen, door om zich heen te kijken en alles in hun mond te steken. Het veilige, houten speelgoed van PlanToys is dan een evidente perfecte keuze voor kleintjes omdat dit merk alleen duurzame en veilige materialen gebruikt bij de productie van hun fantastische collecties.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories