Kleurrijk bromfiguur - Rups Mina

Staat: Nieuw product

Haba

HAB189

Eens je kleintje dit kleurrijk speeltje van rups Mina in handen krijgt zal hij het niet snel meer loslaten. Zoals heel wat speelgoed van Haba is dit trillend trekspeeltje perfect op maat van kleine handjes ontworpen.

Wanneer deze kleurrijke ronkfiguur wordt uitgetrokken, trekt zij dankzij de leuke ronkmotor vanzelf weer samen. En dit opnieuw, en opnieuw, en opnieuw, ...

14,99 €

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303192

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze Rups Mina speelfiguur van Haba trilt als je haar uitrekt. De leuke brommotor, bevordert de fijne motoriek, dit kleurrijk speeltje past perfect bij de andere producten uit de reeks Rups Mina.

Afmetingen: 6 x 10 cm

Materiaal: olyester

Design: Jutta Neundorfer

Vanaf 6 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.1718.10.067
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!