bromfiguur Rups Mina

Kleurrijk bromfiguur - Rups Mina

Staat: Nieuw product

Haba

HAB189

Eens je kleintje dit kleurrijk speeltje van rups Mina in handen krijgt zal hij het niet snel meer loslaten. Zoals heel wat speelgoed van Haba is dit trillend trekspeeltje perfect op maat van kleine handjes ontworpen.

Wanneer deze kleurrijke ronkfiguur wordt uitgetrokken, trekt zij dankzij de leuke ronkmotor vanzelf weer samen. En dit opnieuw, en opnieuw, en opnieuw, ...

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze Rups Mina speelfiguur van Haba trilt als je haar uitrekt. De leuke brommotor, bevordert de fijne motoriek, dit kleurrijk speeltje past perfect bij de andere producten uit de reeks Rups Mina.

Afmetingen: 6 x 10 cm

Materiaal: olyester

Design: Jutta Neundorfer

Vanaf 6 maanden


Leeftijdvanaf 6 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.1718.10.067
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303192