Kleurrijk grijpspeeltje - Kleurenslang

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13609

Rammelaars van HABA (24)

Deze flexibele kleurenslang is gemaakt van beukenhouten stukjes, geregen aan een veilige elastische koord. Het oefent door zijn uitgesproken...

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3868

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 10 maanden
Deze flexibele kleurenslang is gemaakt van beukenhouten stukjes, geregen aan een veilige elastische koord. Het oefent door zijn uitgesproken vormen en kleuren de zintuiglijke waarneming van je baby. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Stimuleert de fijne motoriek en het eerste grijpen. Materiaal: beukenhout. Geschikt voor baby's vanaf 10 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.1510.20.056
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories