Kleurrijke speelhandschoen - Boerderij

Staat: Nieuw product

Haba

HAB601A

Bewegende vingers of moeten we zeggen boerderijdieren maken baby’s instant vrolijk en zijn een prettig tijdverdrijf voor thuis en onderweg.

Elke vinger wekt een ander dier of spelelement tot leven. Met deze speelhandschoen kan men leuke verhaaltjes over de boerderij vertellen. En daarbij rammelt, knispert en rinkelt hij zo fascinerend dat de aandacht nooit verslapt.

22,99 €

18,39 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304933

Korting- 40 %

Speelhandschoen Boerderij is een speels vormgegeven speelhandschoen, super leuk om verhaaltjes te vertellen, te verzinnen en samen te spelen. Op elke vinger zit een ander karakter. Snel ingepakt en makkelijk om overal mee naartoe te nemen.

Afmetingen: 25 x 22 x 4 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: polyester, spiegelfolie, metaal

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2130.112
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!