chouette tortue en bois

lieve schildpad met wielen

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ05546

Toddler-collectie by BRIO (11)

Uit de Toddler-collectie van BRIO komen oude en nieuwe klassiekers die zowel ouders als kinderen in vervoering brengen. Deze schildpad is gemaakt...

15,50 €

10,08 €

Add to my wishlist

Uit de Toddler-collectie van BRIO komen oude en nieuwe klassiekers die zowel ouders als kinderen in vervoering brengen. Deze schildpad is gemaakt uit een stevige houten constructie volgens het vakmanschap van BRIO. Dit vriendje wiebelt met zijn kop als je hem vooruit duwt. De langwerpige wielen geven de schildpad een intrigerende gang. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20900.37
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.
Collectie Toddler-collectie by BRIO
Inspiratie en stories