Little Ones 100% minerale face stick SPF 30 - bescherming tegen de zon

Staat: Nieuw product

Attitude

DM568

Bescherm je kleine speelvogel snel en efficiënt tegen de schadelijke stralen van de zon met deze minerale face stick uit de Little Ones-lijn van Attitude. Deze beschermende stick - met factor 30 - is ideaal voor de bescherming van gezicht, lippen en elke andere zone van je lichaam dat blootgesteld wordt aan de zon.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLittle Ones / Baby Leaves
TypeZonnecrèmes

De 100% minerale Face Stick van ATTITUDE gebruikt natuurlijke stoffen zoals zinkoxide (non nano) en biedt een factor 30 bescherming tegen UVA en UVB stralen. Deze stick bevat geen parfum en is samengesteld zonder gebruik van bleekmiddelen. De olijfolie zorgt ervoor dat u de crème gemakkelijk kan aanbrengen. De Shea Butter  en cacao hydrateren de huid doeltreffend.

Hoeveelheid: 18,4 g

Gebruik: 15 minuten voor je blootstelling aan de zon, rijkelijk en uniform insmeren. Zeker om de 2 uur opnieuw insmeren. Gebruik een waterbestendige crème bij contact met water of bij zweten. Attitude gebruikt enkel de veiligste en zuiverste stoffen.

Leeftijd: geschikt vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.