Looping - Rups en Co

Fijn eerste speelgoed met bloem, worm en lieveheersbeestje

Staat: Nieuw product

Janod

JS386

De lente is altijd in het land van deze Rups en co van Janod. De bij, de rups en vlinders vliegen in het rond.

Jij beslist wie er het snelste is. Behendigheid en fijne motoriek worden zo keer op keer een beetje meer bijgeschaafd.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08253

SamenstellingenHout
TypeActiviteitentafel
Leeftijdvanaf 1 jaar
Korting- 40 %

Voel de lente met deze Rups en co Looping van Janod met 2 metalen draden met kralen in de vorm van een vlinder, rups en bij'je + 3 stukjes om te puzzelen (bloem, worm en lieveheersbeestje)

Leeftijd: 1-3 jaar
Materiaal: hout, metaal
Afmetingen: 24,3 x 15 x 19,5 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.71
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.