Luxe speelbal - grey wave

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM028

Laat je kindje grijpen, draaien, spelen en ontdekken met deze mooie speelbal gemaakt van zacht organisch katoen. Het speeltje valt goed in de hand van kleintjes door de unieke vorm en is echt ideaal om de fijne motoriek te oefenen op een speelse manier.

Past - dankzij het mooi grey wave patroon - perfect bij de andere items van de nieuwste Cam Cam Collectie.

37,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1008.P02

CollectieGrey Wave
TypeBabyspeelgoed
KleurGrijs
Leeftijdvanaf de geboorte

Fijn speeltje uit zacht organisch katoen in de populaire grey wave print van Cam Cam Copenhagen.

Afmetingen: 15 cm diameter

Materiaal: buitenkant 100% organisch katoen met oekeo-tex standaard polyester vulling en OCS-label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.10.120.12
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.