Maxi multi-activiteitenspel met looping

Staat: Nieuw product

Janod

JS471

Draaien, puzzelen, verplaatsen, wegstoppen, ontdekken ... kortom non-stop speelplezier met deze kleurrijke activiteiten box met looping van Janod.  Keer op keer leuk om mee te spelen, te experimenteren en tegelijk de fijne motoriek en oog-hand coördinatie te oefenen op een speelse manier.

79,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08256

SamenstellingenHout
TypeActiviteitentafel
Leeftijdvanaf 1 jaar
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Multi-activity looping speelgoedbox van Janod met 8 activiteiten:

  • ronddraaiende molen vol houten eitjes in verschillende formaten die je kindje zelf kan laten ronddraaien
  • een roterende maan
  • 3 kleurrijke tandwielen
  • een spiegel
  • een rups die je kan kantelen.
  • een doolhof om handigheid te oefenen
  • 5 figuurtjes om bij de juiste kleur te zetten en zo kleuren herkennen te oefenen.
  • een looping om je kind zijn concentratie te laten oefenen en motorische skills bij te schaven. (de looping kan gedemonteerd worden zodat de box makkelijk kan worden opgeborgen)

 

Materiaal: hout - metaal
Afmetingen: 32,5 x 33,2 x 50,3 cm
Leeftijd: ideaal speelgoed voor kleintje van 1 - 3 jaar

Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0004.63
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.