Muzikale bus Circus - Les jouets métal

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO243

Metalen speelgoed by Moulin Roty (9)

Hoera, het circus komt naar de stad! Met bands, giraffen, leeuwen, een olifantenparade, een jonglerende aap en een acrobatische eend.

Deze muzikale radiobus is leuk om mee te spelen en naar te kijken.

26,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 720363

CollectieLes Jouets
TypeBabyspeelgoed
KleurRood
Leeftijdvanaf 18 maanden

Muzikale radiobus Circus Les jouets métal uit de collectie van Moulin Roty, met ouderwetse reclame en circusthema-illustraties die eruitzien als een poster uit de jaren 50. Je kan aan de blauwe knop draaien en de passagiers van de bus draaien voor je ogen en komen één voor één piepen. Met het handvat kan je de bus makkelijk met je meedragen.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materiaal: metaal en plastic
Afmetingen: 20 x 14,5 cm

_

Les jouets métal brengt ons tijdloze spelletjes en speelgoed - in stof, hout of metaal - het speelgoed uit het verleden zullen dankzij Moulin Roty de spelletjes van vandaag worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Metalen speelgoed by Moulin Roty
Inspiratie en stories