Panthenolcrème Mariuccia voor baby's 100ml

Staat: Nieuw product

Linea MammaBaby

MCH062

Mariuccia - the diaper

Een LUIER om de meest delicate huid te beschermen en te voeden. Crema Pantenolo Baby is de beste oplossing bij luierwissels.

Dankzij Vitamine B5 beschermt deze Crema Pantenolo Baby tegen wrijvingen en tegen irritatie door het voortdurende contact met de luier van je kindje. Deze luiercrème helpt de normale regeneratie van de huid en stimuleert de vernieuwing ervan.

Pantothenaat is een van de beste vochtinbrengende middelen en heeft een uitstekende vochtretentie die helpt om de huid zacht en elastisch te houden. Dankzij de herstellende en beschermende eigenschappen wordt panthenolcrème aanbevolen voor delicate huidtypes en bij kloven.

Nieuwe formule: Zonder vaseline, verbeterde hydraterende eigenschappen, met natuurlijke extracten van calendula en kamille uit de biologische landbouw.

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LM16017

  • extracten van organische landbouw
  • Petrolatum-vrij
  • parabenen-vrij
  • geen kleurstoffen
  • geen PEG (polyethyleen glycol)
  • getest op chroom, kobalt en nikkel
  • dermatologisch getest
  • cruelty-free
  • bedacht en gemaakt in Italië

Inhoud: 100 ml

12 maanden na opening houdbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
515.550.13
Linea MammaBaby is het nieuwste merk van Olcelli Farmaceutici srl, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de farmaceutische sector. Linea MammaBaby is een geheel nieuwe reeks met reinigings- en cosmetische producten dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen, maar ook perfect voor volwassenen is. Het is een liefdesproject geboren uit de drang om een product van topkwaliteit te maken dat tegelijkertijd harmonieus is voor het milieu en voor families. Het hele assortiment producten is  gemaakt van natuurlijke extracten uit de biologische landbouw, allemaal dermatologisch getest door de University of Ferrara-Center of Cosmetology. Getest op nikkel, chroom en kobalt. Kleurstof-, PEG-, parabenen-, Sodium Lauryl Sulphate (SLS)- en Sodium Laureth Sulphate (SLES)-vrij. De geuren zijn zonder allergenen. Alle producten zijn in een simpele maar aantrekkelijke verpakking gestopt zodat ze meteen herkend worden door kinderen.