Plan Toys - Babygym - Orchard Collection

Houten babygym met 2 hangspeeltjes in moderne kleuren

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE195

Eerste speelgoed van Plan Toys (46)

Geef je baby zijn eerste echte work-out met deze houten babygym van PlanToys. Er hangen 2 interessante, wiebelende speeltjes aan die de curiositeit van je kleintje zeker zullen stimuleren.

Je kan er ook zelf speeltjes bijhangen en de babyspeelboog uitbreiden. Leuk voor variatie!

74,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5270

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeBabygym
Leeftijdvanaf de geboorte

PlanToys babygym Orchard Collection uit duurzaam hout kan elke baby bekoren. Met rammelende en wiebelende speeltjes een planeet en een raket die je ook kan losmaken voor variatie of voor als je kleintje iets groter is. De structuur van de babygym is zo ontworpen dat het voldoende stabiliteit geeft en niet kan omvallen.

Afmeting: 47,5 x 55,9 x 47,5 cm
Leefitjd: geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar
Materiaal: 100% rubberhout, verf op waterbasis
Herkomst: duurzaam geproduceerd in Thailand

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories