Plezierige looping Hen en Co

Staat: Nieuw product

Janod

JS472

Buitelen, draaien, op en weer neer ... Hen & Co is superleuk speelgoed voor kleine handjes.

En het heeft geen handleiding nodig: je kleine speelvogel weet meteen wat hij moet doen met de vogeltjes, kipjes, zon en blaadjes om te puzzelen.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08255

SamenstellingenMetaal
TypeLoops
Leeftijdvanaf 18 maanden

Looping Hen en Co van Janod, ideaal om de fijne motoriek bij te schaven en spelenderwijs te oefenen. Dit kleurrijk speelgoed is prachtig gedesigned - voorzien van 4 metalen draden waarover kralen in de vorm van vogels, kippen en de zon over glijden. Ze maken looping door de lucht, door een kippenhok en boom. Er is ook een vijvertje met eend en schildpad die elkaar achtervolgen en 2 blaadjes/puzzelstukjes die in de bodemplaat passen. Voorzien van zuignappen zodat je de looping makkelijk kan vastmaken voor aangenaam speelplezier.

Materiaal: hout
Afmetingen: 26 x 26 x 20,5 cm
Leeftijd: van 1 - 3 jaar

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.5
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.