Rammelaar met kralen - Naturel

Houten grijpspeeltje met rammelende kralen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT235

Eerste speelgoed van Plan Toys (38)

Mooie kralen rammelaar is prachtig eerste speelgoed in blank hout, hét perfecte bewijs dat babyspeelgoed niet schreeuwerig en bont van kleur hoeft te zijn. Dit houten babyspeeltje is gemaakt van duurzaam rubber hout, afkomstig van bomen die niet langer rubber afgeven.

Het is op een duurzame manier geproduceerd en is wondermooi als geboortegeschenk, eventueel in combinatie met de andere eerste speeltjes van Plantoys.

14,69 €

10,28 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

CollectieBaby Toys
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 4 maanden
STOP/FINISTOP

Mooie kralen rammelaar Natural is prachtig eerste speelgoed in blank hout uit de collectie eerste speelgoed voor baby's. Het babyspeeltje bestaat uit een houten ring en een beweegbare kralenband. Het verbetert de fijne motoriek van je baby wanneer hij het speeltje vastpakt en schudt.

Leeftijd: vanaf 4 maanden
Materiaal: handgemaakt met duurzaam hout en afgewerkt met lijm op waterbasis
Afmetingen: 8 x 8 x 1,5 cm

_

Baby's leren door te spelen, door om zich heen te kijken en alles in hun mond te steken. Het veilige, houten speelgoed van PlanToys is dan een evidente perfecte keuze voor kleintjes omdat dit merk alleen duurzame en veilige materialen gebruikt bij de productie van hun fantastische collecties.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories