Ronde Heidi spiegel - Hunter green

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1696

Wij zijn helemaal weg van deze cute ronde spiegel uit de collectie van Liewood. Handig op je kaptafel, voor in de kinderkamer maar ook leuk voor je kleinste schattebout om in te kijken en zichzelf te bewonderen, een fijne baby speelactiviteit.

De schattige berenoortjes maken het compleet.

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12995 7348

CollectieHeidi
TypeSpiegels
PrintsMr Bear hunter green
KleurGroen

Heidi spiegel Hunter Green is een nieuw hebbeding van Liewood. Deze ronde spiegel met bolle achterkant en schattige oortjes is handig in de badkamer of kinderkamer maar ook leuk voor je baby om zichtzelf te bewonderen.

Afmetingen: 17,5 x 5,5 x 16 cm
Materiaal: 100% silicone met CE label
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!