Schattig duikelaartje - Jan Klaassen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17900B

Jan Klaassen is een geweldige entertainer ! Met zijn verzwaard buikje komt hij steeds weer recht als je hem omduwd. En al schommelend maakt hij een fijn rinkelend geluidje.

22,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5849

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 6 maanden

Als het duikelaartje een duwtje krijgt, beweegt hij snel heen en weer terwijl hij vrolijk rinkelt. Dat vinden alle baby's leuk en traint tegelijk ook hun motoriek. Actie en reactie!
Materiaal: polyester, bodem van kunsstof. Ca. 15cm hoog.
Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.916.710.70.25
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.