Schattig mini trekdiertje met looping

Staat: Nieuw product

Janod

Ga je mee op stap met deze schattige mini trekdiertjes? Je kan ze niet alleen met je meetrekken dankzij het touwtje maar er zit ook een looping en 3 kleurrijke kralen bij zodat het speeltje ook reuzeleuk is om te ontdekken en mee te spelen.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : JO8252

SamenstellingenHout
TypeTrekspeeltjes
Leeftijdvanaf 1 jaar

Mini trekdiertje uit hout en met kleurrijke looping vol kralen. Fijn speelgoed voor prille stappertjes en kleine ontdekkers vanaf 12 maanden. Verkrijgbaar in 5 verschillende diertjes. Welke diertje zou jouw kapoentje fantastisch vinden?

Leeftijd: 1 - 3 jaar
Materiaal: hout en metaal - nylon draadje
Afmetingen:
eendje 15 x 6,2 x 12,3 cm
kip 14,3 x 6,4 x 12,6 cm
konijn 13,5 x 6,4 x 13,3 cm
schildpad 16,3 x 6,4 x 12 cm 
katje 12,8 x 6,4 x 12,5 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.16
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!