Shampoo & douchegel Gustavino voor mama's en papa's 500ml

Staat: Nieuw product

Linea MammaBaby

MCH079

Gustavino - the shower

Gustavino is een praktisch moment van comfort. Gustavino is een shampoo en douchegel van Linea MammaBaby, speciaal ontworpen voor de volwassenen, maar bedacht en samengesteld met dezelfde passie als die van de babyproducten.

Deze reiniger helpt lichaam en geest te herstellen. Hij kan worden gebruikt na het trainen, het zwemmen of wanneer je een moment van ontspanning nodig hebt.

De formule is verrijkt met huidbeschermende elementen en extracten uit de biologische landbouw. Bevat Venushaar-varen-extract, dat de hoofdhuid normaliseert en het haar glanzend maakt. Door de bekende eigenschappen van zijn actieve ingrediënten bevordert het de algemene gezondheid van het haar en de hoofdhuid, vermindert het op natuurlijke wijze roos en gaat het vettig haar tegen.

10,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LM16011

  • extracten van organische landbouw
  • geen SLS (Sodium Lauryl Sulphate)
  • parabenen-vrij
  • geen kleurstoffen
  • geen PEG (polyethyleen glycol)
  • getest op chroom, kobalt en nikkel
  • cruelty-free
  • bedacht en gemaakt in Italië

Inhoud: 500 ml

12 maanden houdbaar na opening

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.5237.50.58
Linea MammaBaby is het nieuwste merk van Olcelli Farmaceutici srl, een Italiaans bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de farmaceutische sector. Linea MammaBaby is een geheel nieuwe reeks met reinigings- en cosmetische producten dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen, maar ook perfect voor volwassenen is. Het is een liefdesproject geboren uit de drang om een product van topkwaliteit te maken dat tegelijkertijd harmonieus is voor het milieu en voor families. Het hele assortiment producten is  gemaakt van natuurlijke extracten uit de biologische landbouw, allemaal dermatologisch getest door de University of Ferrara-Center of Cosmetology. Getest op nikkel, chroom en kobalt. Kleurstof-, PEG-, parabenen-, Sodium Lauryl Sulphate (SLS)- en Sodium Laureth Sulphate (SLES)-vrij. De geuren zijn zonder allergenen. Alle producten zijn in een simpele maar aantrekkelijke verpakking gestopt zodat ze meteen herkend worden door kinderen.