Snoezig grijpspeeltje - Allerliefst Hart

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24996

Rammelaars van HABA (24)

Lekker vastnemen, rammelen en bewonderen. Dit lief babyspeeltje zal vast in de smaak vallen bij jouw kleine hartendief. Allerliest Hart is een design van HABA.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 10 maanden

Allerliefste Hart is een kleurrijk grijspeeltje in de vorm van een hartje, een prachtig babyspeeltje dat de grijpreflex en fijne motoriek stimuleert. Het houten HABA speeltje voor baby's is kleurrijk en van uitstekende kwaliteit.

Materiaal: hout.

Geschikt voor baby's vanaf 10 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
101000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories