stevige houten puzzel

Stevige houten dierenpuzzel

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB020

Deze minimalistische puzzel van een zebra-familie is perfect om je kind tot spelen aan te zetten. De verschillende stevige stukjes in kleurrijke pastel tinten kunnen als puzzelstuk maar ook als decoratief element in de kinderkamer gebruikt worden.

Gebruik deze houten puzzel om samen met je kleintje de kleuren te oefenen en de oog handcoördinatie te verbeteren!

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3015303

Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Klassieke en prachtige houten puzzel van Sebra. Deze puzzel bestaat uit een houten omlijsting en 5 puzzelstukken in de vorm van neushoorns, in een minimalistisch en eigentijds design.

Het plankje is gemaakt van multiplex. De stukken van geschilderd MDF en passen perfect in kleine handjes.

Afmetingen: 22,5 x 31,5 x 2,5 cm

Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleurkeuzes. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.030.320.96
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.