Stoere aankleedneushoorn - Marius

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL178

Marius heeft nog wat hulp nodig bij het aankleden. Help jij hem zijn jas dicht doen, zijn veters knopen, zijn pet over zijn oren trekken en zijn rugzak sluiten?

Deze aankleedneushoorn is lekker zacht en stimuleert de fijne motoriek. Ook leuk om mee te knuffelen en rollenspelletjes te spelen. Een unieke speelknuffel!

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83177

TypeKnuffels
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 2 jaar
Karakter LilliputiensMarius de neushoorn

Zacht aankleedneushoorn Neushoorn Marius van Lilliputiens is een eerste kennismaking met het aan- en uitkleden. De knoopjes van de jaszak, de rist van zijn vestje, één schoen met veters en eentje met klittenbandsluiting, ... Allemaal stuk voor stuk fijne dagdagelijkse handelingen die kinderen op een speelse wijze kunnen leren met deze zachte neushoorn van uitstekende kwaliteit.

Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Lilliputiens maakt knap en verrassend speelgoed dat de ontwikkeling van de allerkleinsten ondersteunt en vol belevenissen en leuke speel- en leermogelijkheden zitten. Groeien en plezier beleven gaan voor Lilliputiens altijd hand in hand. Dat is de reden waarom Anaïs, Pablo, Jack en al hun vriendjes in hedendaagse kleuren gestoken werden die inspelen op de ontwikkeling van jonge kinderen. Bovendien zijn ze gemaakt van materialen die jouw mini(s) helpen om de wereld te verkennen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken en vormen die aan het denken zetten. Ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen. Betover je kindjes met magische speeltjes Lilliputiens is een Belgisch merk dat dankzij een team van dynamische en gedreven wondermama's de mooiste speeltjes maakt voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Het merk is voornamelijk gekend voor haar leuke stoffen speelgoed. De collecties van Lilliputiens zijn aangepast aan de leeftijd, groeifasen en behoeften van elk kind. Van de kleinste nieuwsgierige ontdekkers tot de grotere actieve verkenners. Lilliputiens heeft alles in huis om van elke dag een creatief avontuur te maken! Maak kennis met de Lilliputiens-familie De Lilliputiens heeft een grote familie van schattige personages waarmee je kindjes hun fantasie de vrije loop kan laten gaan. We stellen je graag enkele figuurtjes voor. Louise  is een mooie eenhoorn die wel uit een sprookje lijkt te komen. Dromerig en sierlijk heeft ze heel wat in petto om de kleintjes te betoveren. Alice  is zowel een sluwe als charmante vos die graag haar tanden in het leven zet. In haar grote schalkse ogen zie je dat ze graag spelletjes speelt. Georges   de maki is een lollige plaaggeest, een echte waaghals die zich in de grappigste bochten wringt! Hij is nergens bang van en haalt graag streken uit. Nicolas  is een modieuze dandy die iedereen verleidt. Onder zijn ruwe bolster zit echter een heel blanke pit. Hij is een erg lieve wolf. César  de beer is gulzig en soms een beetje knorrig. Maar hij is bovenal de tederste vriend ooit Anaïs  is een prachtige roze flamingo met een onweerstaanbare charme. Ze staat altijd klaar om je kindje te verstrooien met leuke spelletjes of een troostend verhaaltje. Marius  de neushoorn is het beste speelmaatje van je kleintje! Hij is enorm nieuwsgierig en houdt ervan om op ontdekking te gaan. Een speelkameraad die lange tijd in de kinderkamer zal vertoeven. Wat een grote familie! En de Lilliputiens bende blijft uiteraard groeien want elk figuurtje, groot of klein, is welkom in deze beestenboel.