Stylish baby bal - Dandelion natural

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM097

Cam Cam Dandelion (11)

In het nieuwe dandelion printje vindt je ook deze leuke baby speelbal. Laat je kindje grijpen, draaien, spelen en ontdekken met deze mooie speelbal gemaakt van zacht organisch katoen. Het speeltje valt goed in de hand van kleintjes door de unieke vorm en is echt ideaal om de fijne motoriek te oefenen op een speelse manier.

 

38,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1008.P47

CollectieDandelion natural
TypeBabyspeelgoed
KleurCrème

Fijn speeltje uit zacht organisch katoen in de Dandelion Natural print van Cam Cam Copenhagen.

Blaasbloemen zijn op hun mooist net voor ze hun zaadjes verliezen, die even later in het rond vliegen en zich verspreiden. De Dandelion-print van Cam Cam is een ode aan deze mooie, delicate bloem, in combinatie met art-deco elementen. Je hebt hem in gebroken wit en zacht roze. Een dromerige print, ideaal voor jouw kleintje om zalig op, onder of naast weg te dromen.

Afmetingen: 15 cm diameter

Materiaal: buitenkant 100% organisch katoen met oekeo-tex standaard polyester vulling en OCS-label

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1512.5150.13
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Dandelion
Inspiratie en stories