Super fijn activiteitenbord

Staat: Nieuw product

Kid O

KZ40960

Dit Kid O activiteitenbord zit vol geluidjes, muziek en bewegende effecten die worden getriggert bij elke aanraking van je baby.

De frisse kleuren en interessante vormen zullen de aandacht van je kindje meteen vangen en vasthouden. Het handvat bovenaan maakt het makkelijk om dit leuke speeltje op te pakken en mee te nemen naar waar je maar wil.

50,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10479

Leeftijdvanaf 6 maanden

Dit prachtige activiteitenbord van Kid O motiveert de motorische vaardigheden van jouw kindje door middel van lichtjes, geluiden, vibraties en frisse kleuren.

Afmetingen: 24 x 19 x 5 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden en ouder

Materiaal: kunststof
Batterijen: 3x 1.5V AAA batterijen (niet inbegrepen)

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.20.110.53
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O . Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!