Tijdelijke tattoos - Magic

Set van 2 blaadjes kleeftatoeages met goudfolie details

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR638

Pure magie op je arm, je been of buik? Deze sensationele tijdelijke tatoeages zijn perfect om een ​​magisch tintje aan elk feest te geven - gebruik ze als knutselactiviteit of stop ze in feestzakjes!

De tijdelijke plaktattoos zijn voorzien van magische tekeningen in levendige kleuren.

4,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215920

CollectieMagic Party
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Tijdelijk plaktattoos voor kinderen uit de Magic Party feestlijn van Meri Meri. In het pakje zitten 2 vellen: de tattoo-ontwerpen omvatten kaarten, een konijn met een hoed, een toverstaf, sterren en nog veel meer. Afgewerkt met witte inkt en glinsterende goudfoliedetails.

Verwijderen met een beetje babyolie en water

Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 11,4 x 8,9 x 0,3 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.