Unieke kruiprol - Rups Mina

Staat: Nieuw product

Haba

HAB197

Uniek speelgoed van Haba in het Mina de Rups thema.

Deze kruiprol staat vol klerurijke diertjes, er zitten veel verschillende stoffen en effecten aan om te ontdekken, aan te voelen en zich over te verbazen. De verschillende doorkijkraampjes geven zicht op de verrassingen binnenin. Leuk om je kleintje te laten bewegen en samen te spelen.

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303359

CollectieVoor baby's
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden

Deze met lucht gevulde kruiprol van Haba laat baby's rollen, er achterna kruipen en zeer veel ontdekken: rups Mina en al haar dierenvriendjes hebben allerlei knisper- en voeleffecten voor jouw kleintje in petto , veel om vast te pakken, aan te voelen en te ontdekken, om mee te spelen en zich over te verwonderen. Met zijn talrijke details is deze kruiprol echt boeiend speelgoed voor kleine nieuwsgierige baby's.

Afmetingen: 25 x 56 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: polyester en kunststof
Design: Anna Lena Räckers
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.422.355.40.721
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!