Vrolijk grijpsspeeltje met kralen - Magica

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13605a

Rammelaars van HABA (24)

Deze bijzondere houten rammelaar is gemaakt van 8 vrolijk gekleurde kralen die aan een aan veilige elastische draad geregen zijn. De gladde kralen gaan bij het aanraken over elkaar bewegen en maken een aangenaam klik-klak geluid als ze elkaar raken. Door handmanipulatie zal het speeltje telkens van vorm en kleurenpatroon veranderen.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3856

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 6 maanden

De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Stimuleert de grijpreflex en fijne motoriek. Materiaal: beukenhout. Geschikt voor baby's vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.37.611.40.093
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en stories