Vrolijk grijpsspeeltje met kralen - Magica

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13605a

Tummy time musthaves (67)

Deze bijzondere houten rammelaar is gemaakt van 8 vrolijk gekleurde kralen die aan een aan veilige elastische draad geregen zijn. De gladde kralen gaan bij het aanraken over elkaar bewegen en maken een aangenaam klik-klak geluid als ze elkaar raken. Door handmanipulatie zal het speeltje telkens van vorm en kleurenpatroon veranderen.

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3856

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 6 maanden

De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Stimuleert de grijpreflex en fijne motoriek. Materiaal: beukenhout. Geschikt voor baby's vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.37.611.40.093
  • Door Anonymous A.
  •  de 24/12/2018
Graag wat meer vrolijke afbeeldingen bij
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories