Zachte 3in1 speelmat - IJsbeer

Zachte 3-in-1 speelmat met gekke ijsbeer

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO008

Tummy time musthaves (71)

Ontdek de ultieme 3-in-1 Softlijn van Play & Go. De nieuwe musthave baby accessoire !

Na de opbergzak/speelmat in klassieke kleuren of designerprints, brengt Play & Go een nieuw soort speelmat, speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Een superzacht exemplaar met dikke vulling dat in een vingerknip omgevormd kan worden naar een opberger voor speeltjes of een heuse luiertas ! En wie houdt nu niet van die schattige ijsbeer  en hippe streepjesprint?

64,95 €

45,47 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : polar bear black white

CollectieSoft Collection
TypeLuiertassen
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Deze Soft-collectie combineert een babyspeelmat, opbergtas voor speelgoed en handige luiertas, een must-have babyaccessoire voor elke jonge moeder.

De nieuwe collectie bestaat uit verschillende dierenthema’s dat snel de harten van zowel moeders als kleintjes verovert. De unieke 3-in-1 speelmat is gemaakt van hoogwaardig zacht jersey-katoen. De speelmat heeft een diameter van 120 cm en is voorzien van een afneembare schouderriem, zodat hij op de schouder kan worden gedragen of kan worden bevestigd aan een kinderwagen. De binnenkant bevat een leuke dierenprint met een ijsbeer, terwijl de buitenkant is afgewerkt met een stijlvolle stikking en een gestreepte zwartwitte stof.  

Play & Go heeft ervoor gezorgd dat het product baby-proof is door middel van een katoenen flap die ervoor zorgt dat een baby niet aan het touw kan komen.

Probeer deze praktische 3 in 1 Play&Go en word fan!

Deze speelmat is gemaakt van 100% jersey katoen, met een polyester vulling.

Om lang te genieten, raden wij aan de wasmachine op een delicate cyclus te wassen, met een zo afwasmiddel. Alsjeblieft niet bleken, niet scrubben. Eenmaal nat, trek je terug naar de oorspronkelijke vorm en laat je niet drogen in de wasdroger, gewoon aan de lijn drogen. Je kunt je Play & Go lichtjes in vorm laten strijken, bedek de prints alsjeblieft met een handdoek. Veel plezier!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1129261.2
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories