babybal - op de boerderij

zachte babybal «op de boerderij»

Staat: Nieuw product

Haba

HAB115

Superleuke zachte bal voor kleintjes die gemakkelijk vast te grijpen is met kleine kinderhanden. Vrolijk geïllustreerd met heel wat boerderijdieren en een traktor. Duw, rol, vang en gooi die bal. Je kindje zal eindeloos genieten van zijn eerste balspel.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Stimuleer de motoriek van je kleintje met een leuke babybal. Dit exemplaar met boerderijthema heeft een diameter van 11 cm.

Geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden. Materiaal: Polyurethaan. Design: Anna Lena Räckers.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1111110.052
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302483