Zachte dieren duikelaar

Staat: Nieuw product

Haba

Als het duikelaartje een duwtje krijgt, beweegt het snel heen en weer terwijl het vrolijk rinkelt. Dat vinden alle baby's leuk en het traint...

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300420

CollectieVoor baby's
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden
Als het duikelaartje een duwtje krijgt, beweegt het snel heen en weer terwijl het vrolijk rinkelt. Dat vinden alle baby's leuk en het traint tegelijk hun motoriek. Actie en reactie! Keuze uit drie dieren: eend, paard en draak.
Materiaal: polyester, bodem van kunststof.
Afmetingen: ca. 15cm hoog.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.910.616.70.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 21/05/2018
Valt goed in de smaak en hygiënisch
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.