Zachte Little Ones bodylotion - Peer - 300ml

Staat: Nieuw product

Attitude

626232466010

Hou je baby gelukkig, streel- en knuffelzacht met deze hypoallergene Little Ones bodylotion van Attitude. Het voedt de huid zodat je kleintje in alle comfort en zonder gevaren van schadelijke stoffen kan spelen, slapen, ontdekken, ...

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLittle Ones / Baby Leaves
TypeBodylotions

Geef je baby's huidje de perfecte verzorging met deze Little Ones bodylotion met zacht peer-geur van Attitude, er zitten enkel ingrediënten van natuurlijke en minerale oorsprong in. Zo kan je blijven genieten van die streelzachte babyhuid. Deze hypoallergene bodylotion voor kinderen is 100% veilig voor de gevoelige huid, prik en irriteert niet.

Inhoud: 300 ml

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.140.070.36
Attitude is een Canadees bedrijf dat is gebouwd op innovatie en verbeeldingskracht: volledig natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging en huishoudelijk gebruik van de hoogste kwaliteit, met de minste impact op ons gezin en de planeet.Samenwerken naar een meer ecologisch levenWe worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos , billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers . Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.